Asia van Ommen Tuin Ontwerp is een onafhankelijk bureau. Het bedrijf is opgericht door ontwerpster Asia van Ommen. In 2008 produceerde en presenteerde zij een televisieprogramma over de Keukenhof in Lisse en momenteel schrijft zij een boek over haar visie op tuinarchitectuur. Boven alles houdt zijn zich echter bezig met datgene wat haar het meest na aan het hart ligt: het ontwerpen van de mooiste tuinen.

Doel van Asia van Ommen Tuin Ontwerp is het beste uit elke tuin te halen. Met ieder project wordt een ruimte gecreeerd, die praktisch en comfortabel, maar tegelijkertijd ook sfeervol en mooi is. Op basis van smaak, wensen en voorkeuren van klanten worden hun droomtuinen ontworpen.
 

"Een mooi ontworpen tuin is makkelijker bereikbaar dan je denkt."

Elk opdracht is uniek. We werken voor tuinliefhebbers met groene vingers en ook voor mensen met weinig tijd. Met passie richten we grote ruimtes in, maar ook voor kleine tuinen hebben we goede ideen. Door de wensen van de klant op een creatieve manier te combineren, bewijzen we dat zelfs op een beperkte oppervlakte veel kan.

De basis van een goed ontworpen tuin ligt in een vakkundige verdeling van de ruimte. De indeling moet logisch, praktisch en evenwichtig zijn. Op deze manier onstaat de solide struktuur van een comfortabele tuin. Waneer dit bereikt is, gaan we op zoek naar de stijl. Modern, klassiek, cottage, oosters, mediteranee...... met de juiste keuze van planten en accessoires krijgt jouw tuin de unieke uitstraling, die bij jou en bij je huis past.

Onafhankelijk van de stijl, ontwerpen we altijd tuinen met sfeer. Er wordt een ruimte gecreeerd die rust en ontspaning uitstraalt, een plek waar je je gelukkig voelt.